Tafelgoochelen

Tafelgoochelen is geschikt voor vele gelegenheden. Tafelgoochelen is namelijk goochelen voor groepjes mensen die aan tafel zitten of staan. Tafelgoochelaar Jos ‘hopt’ van tafel naar tafel en geeft daar telkens een kort optreden weg van gemiddeld 5 minuten. Bij tafelgoochelen of table hopping zitten u en uw gasten er met uw neus bovenop en kan iedereen alles van heel dichtbij meemaken. De acts vinden voornamelijk plaats in de handen van de toeschouwer om ze nog meer versteld te laten staan.

Eventuele gastgevers kunnen daarnaast nog extra in het zonnetje gezet worden middels een bijpassende act. Afhankelijk van het aantal tafels kan Jos op een avond dezelfde tafel meermaals bezoeken.

Bij welke gelegenheid is tafelgoochelen toepasbaar?
Tafelgoochelen kan bijvoorbeeld in een restaurant of op een terras maar het kan natuurlijk ook op een bruiloft, receptie, verjaardag, diner of personeelsfeest.

 

Tafelgoochelen met goochelaar Jos op uw evenement? Neem dan direct contact op of ga naar het gastenboek om te kijken wat anderen van het optreden van Jos vonden.